Головна / Uncategorised

Наш сайт переїхав

Натисніть щоб перейти на оновлений сайт!

     Цьогоріч вперше в історії України День молоді в Україні відзначають у Міжнародний день молоді – 12 серпня.

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні запрошує на онлайн-презентацію щорічних конкурсів для науковців, дослідників, викладачів, студентів, аспірантів та представників адміністрації навчальних закладів.


Презентація є безкоштовною і відбудеться на онлайн платформі ZOOM:
21 квітня 2021 року о 16.00-17.30

На зустрічі за участі координаторів Програм Інни Бариш (Fulbright Research and Development Program, Graduate Student Program) та Вероніки Алексанич (Fulbright Visiting Scholar Program) ви дізнаєтесь про:
• можливості, які надає Програма;
• умови участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій;
• особливості заповнення анкети та вимоги до поданих матеріалів.

    Тренінг проводиться в рамках імплементації проєкту Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій»(SCAES) - 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR у співпраці з  проєктом Jean Monnet Project «European values of diversity an inclusion for sustainable development» (EVDISD)  620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT

    27 листопада 2020 року кафедра культурології та філософської антропології Факультету філософії та суспільствознавства НПУ імені М.П. Драгоманова організувала та успішно провела VIII Міжнародну наукову конференцію «Управління культурними проєктами та креативна індустрія».

    Тема креативної індустрії наразі є найбільш перспективною для науковців гуманітарного спрямування, адже ця сфера активно розвивається як у світі, так і в Україні. Зокрема, нещодавно відбувся четвертий міжнародний форум «Креативна Україна», який об’єднав експертів та практиків для розробки оптимальних шляхів підтримки розвитку креативної економіки в контексті викликів 2020 року.

    Відбудуться тренінги 14-16 грудня. Захід організовує Європейська експертна організація за підтримки Посольства США в Україні.  

    Мета тренінгів - дати учасникам прикладні знання та навички з подолання конфліктів та розбудови демократії. Тренінги присвячені практичним методам вирішення конфліктів і основам медіації та переговорів. Учасники навчаться виявляти і протидіяти фейкам. Особлива увага приділена створенню ініціатив та реалізації проєктів,  пов’язаних з попередженням та запобіганням конфліктів. 

Сторінка 1 із 2