Делегація Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова з 6 по 10 липня 2015 року взяла участь в Міжнародній конференції «Східне партнерство в сфері педагогічних інновацій в інклюзивній освіті» TEMPUS (INOVEST), що відбулась у м. Vadul-lui-Voda, Р. Молдова.

4 червня 2015 року в рамках семінару Міжнародного проекту «Східне партнерство у сфері педагогічних інновацій в інклюзивній  освіті» (ІNOVEST) на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів було проведено круглий стіл «Використання інноваційних педагогічних технології під час створення інклюзивного середовища» з керівниками опорних (пілотних) загальноосвітніх  навчальних закладів Одеської області, які є учасниками Проекту.

На базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся міжобласний науково-практичний семінар «Інноваційні технології підтримки інклюзивного навчання дітей з особливими потребами».

Відкриваючи форум, Палько Т.В., директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, наголосила, що міжобласний семінар у такому великому колі під егідою департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА проводиться вперше.

На базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів відбувся семінар для координаторів 30 опорних (пілотних) загальноосвітніх навчальних закладів Одеської області, учасників Міжнародного проекту «INOVEST», які працюють  в умовах інклюзії. Основними завданнями семінару було  забезпечення науково-методичного супроводу впровадження інклюзивної освіти  в закладах освіти області.

З метою інформатизації міжнародного проекту TEMPUS N530417-Tempus-1-2-12-1DE (INOVEST) «Східне партнерство в педагогічних інноваціях в інклюзивній освіті»27 березня 2015 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова відбулась науково-практична конференція «Педагогічні інновації в інклюзивній освіті».

27 березня 2015 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова в рамках міжнародного проекту INOVEST відбудеться конференція "Педагогічні інновації в інклюзивній освіті".


Запрошуємо до участі всіх бажаючих.

На базі Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації вчителів (директор д.біол. наук, професор Ісаєнко Володимир Миколайович) пройшов інформаційний день проекту INOVEST.

Слухачам було презентовано навчальні посібники, які забезпечують дистанційне навчання пілотних шкіл-учасників проекту.

Сторінка 1 із 4