Home / Новини / Оголошення / Загальноунівеситетські

Український державний університет імені Михайла Драгоманова підписав угоду із Університетом Кордови (Королівство Іспанія)

Конкурс для викладачів на отримання стипендій на стажування у Відкритому Університеті Кіпру в рамках програми ERASMUS +

Вітаємо всіх з Різдвом Христовим, хто відзначає сьогодні народження Ісуса Христа.

Нехай перша зірка, яка з’явиться на небі, сповістивши про народження Спасителя,  осяє і зігріє ваші оселі і душі, наповнить серця вірою та силою, здатною  витримати всі випробування.

Світла, тепла, радості й добробуту у житті!

Нехай здійсняться всі добрі сподівання і світлі мрії кожного українця про перемогу і мир в Україні, щоб чудове свято подарувало велику радість – кохані й рідні повернулися до своїх родин з війни живими.

Христос народився! Славімо його!

Відповідно до наказу ректора Університету від 26.08.2022 року № 192 «Про початок 2022–2023 навчального року», розпорядження від 28.11.2022 року № 32, з метою гарантування безпечних умов навчання та праці

НАКАЗУЮ:

   Сердечно дякую за привітання з моїм неформальним днем народження! Намагатимусь і зобов’язуюсь бути відповідальним згідно всім вашим настановам! Я шаную вас, люблю і поважаю.

   Бажаю всім нам якнайшвидшої перемоги над ворогом, утвердження миру, злагоди та співпраці.

   Зараз нам усім важко. Але, запитаймо себе, а коли нам чи нашим батькам було легше?! А вони – старші покоління – вистояли, вибороли і перемогли. Переможемо й ми, бо в нас є розум, працьовитість, висока наснага для творчості. А головне, у нас є той непереможний український дух, який формував нас і підтримує нині як суб’єкта історії цивілізаційного розвою людства.

     В рамках Всесвітнього дня захисту інформації студенти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова взяли участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції "Інформаційна безпека та інформаційні технології", яка відбулася 30 листопада 2022 р. у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності (м. Львів).

    Студентський парламент спільно з організаційним комітетом Конференції повідомляє про проведення Конференції студентів університету у середу 14 грудня о 14:00. 

    Конференція відбудеться на платформі Google Meet. Просимо бути присутніми усіх делегатів.

    Покликання для входу буде доступне за кілька хвилин до початку конференції. 

Студентський парламент університету