Home / Освітні послуги

356zRotfe A

 

 Докторантура

У 1988 році на базі Київського державного педагогічного університету імені О.М. Горького була відкрита докторантура з 13 спеціальностей, де навчалося 13 кандидатів наук.

Зараз в університеті успішно продовжує свою роботу докторантура з 8 галузей наук за

12 спеціальностями, де навчається 35 докторантів.

Навчально-науковий інститут перепідготовки, підвищення кваліфікації та доуніверситетської підготовки проводить набір на курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та управлінців навчальних закладів України, а також інших установ та організацій з усіх близько 150–ти акредитованих спеціальностей та освітніх програм. Навчальні програми містять інваріантну та варіативну складові відповідно до профілю фахівця.

Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова запрошує на підвищення кваліфікації державних службовців України

Для виконання державного замовлення від Національного агентства України з питань державної служби на підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування в галузі знань «Публічне управління та адміністрування», Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова запрошує держслужбовців на навчання за такими програмами:

ЗАПРОШУЄМО

абітурієнтів на підготовчі курси

з предметів, що входять до переліку

НМТ, ЗНО та ДПА

 

МИ ПРОПОНУЄМО ПІДГОТОВКУ З

української мови, української літератури,  історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови

     

Термін підготовки:

  • 8 місяців (жовтень - травень)
  • 4 місяці (лютий – травень)
  • інтенсивний курс (травень)

 

Бонус –   

*якість, як у репетитора, а вартість -  … знайдіть дешевше

*постійний тренінг з кожної дисципліни

*написання мотиваційного листа

*підсумкове оцінювання  у форматі НМТ та ЗНО                       

 

Заняття проводять висококваліфіковані викладачі за сучасними авторськими методиками.

Мрієш стати студентом – готуйся разом з нами до ЗНО, НМТ та ДПА.

Контактні телефони: (063) 427 44 63

                                      (044) 235-95-82 

Електронна адреса: zoya0326@ukr.net

Наша адреса: м. Київ, вул. Пирогова, 9 (каб. 338, 3 поверх)

Три роки тому було підписано угоду про співпрацю між НПУ імені М.П.Драгоманова та Педагогічною академією імені Комісії Едукації Народової в Кракові (Польща), яка передбачала обмін викладачами та студентами обох навчальних закладів.
19 лютого цього року група з десяти студентів 3-го та 4-го курсу Інституту іноземної філології прибула до Кракова з метою навчання протягом одного семестру в Педагогічній академії. Студенти обрали ті предмети, які дають змогу їм ближче познайомитися з мовою, літературою, історією і культурою Польщі.