Головна / НОВИНИ / Оголошення / У НПУ – магістратура «МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

У НПУ – магістратура «МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

ФОТО В РЕКЛАМУ 1Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова отримав ліцензію на підготовку і перепідготовку магістрів (спеціалістів) за спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності» (галузь знань «Культура»). Випускова кафедра – кафедра менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності Інституту розвитку дитини. Спеціалізації: туризм, культурно-дозвіллєва діяльність, редагування.

 

У сучасних умовах зростання інтенсивності міжкультурної і міжнаціональної взаємодії ринок праці відчуває гостру потребу у фахівцях-управлінцях, здатних успішно проявити себе в найрізноманітніших галузях - від креативної педагогічної діяльності (у навчальних закладах, центрах дитячого розвитку, школах мистецтв та соціально-виховних установах) до керівництва масштабними творчими проектами (у галузі театрального, музичного, образотворчого мистецтва, дозвілля, туризму, мас-медіа тощо).

Якщо Ви мрієте саме про таке втілення своїх талантів і вже маєте диплом бакалавра / спеціаліста / магістра з будь-якого напряму підготовки, Інститут розвитку дитини запрошує Вас скористатися унікальним шансом виявити власний потенціал і здобути нові знання за спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності».

У цьому Вам допоможуть висококваліфікований педагогічний колектив Інституту; тісна співпраця з навчальними та дослідними установами Польщі, Німеччини, Литви, Франції, Білорусі; широке коло наукових конференцій; активні міжнародні академічні обміни і стажування. Незабутні студентські роки гарантує розмаїття культурно-мистецьких заходів, фестивалів та конкурсів, що об’єднують в стінах Інституту молодь з усіх куточків України. Конкурентоздатність та гідне працевлаштування фахівців з дипломом Інституту розвитку дитини забезпечує розгалужена мережа освітніх установ-партнерів нашого навчального закладу та підтримка Асоціації випускників ІРД.

Запрошуючи Вас приєднатися до дружньої Драгоманівської родини, ми впевнені, що в Інституті розвитку дитини Ви не лише отримаєте престижний диплом, а й станете найкращими фахівцями в галузі соціокультурної діяльності!

Колектив ІРД

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter