Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Наказ ректора від 31 липня 2020 р. № 190 «Про продовження дії карантину в НПУ імені М.П. Драгоманова до 31 серпня 2020 року»

Наказ ректора від 31 липня 2020 р. № 190 «Про продовження дії карантину в НПУ імені М.П. Драгоманова до 31 серпня 2020 року»

     У зв’язку з рішенням Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та на виконання постанов Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 р. «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»;

 

№ 607 від 15.07.2020 р. «Про внесення змін до Порядку присудження наукових ступенів»; № 392 від 20.05.2020 р. «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» і наказу Міністерства освіти і науки України від 16.03.2020 р. № 406 

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Продовжити в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова до 31 серпня 2020 року карантинні заходи, визначені наказами від 11.03.2020 р. № 187-П; від 31.03.2020 р. № 129 та від 27.05.2020 р.  № 153.

 

2. Додатково довести до відома працівників та осіб, які навчаються в Університеті, що на період дії карантину забороняється:

-    перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот;

- перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

-   самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.

 

3. Директору студентського містечка (Коваленко В.І.) додатково проінформувати усіх мешканців гуртожитків про необхідність дотримання карантинних вимог (соціальної дистанції між людьми не менше ніж 1,5 метра, правил особистої гігієни, заборони відвідування гуртожитків без вдягнутих засобів індивідуального захисту) та передбачити заходи щодо неухильного виконання карантинних обмежень в гуртожитках.

 

4. Вченому секретарю університету (Панченко Л.М.) спільно з Центром цифрових освітніх технологій (Умрик М.А.) розробити план заходів на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 607 від 15.07.2020р. «Про внесення змін до Порядку присудження наукових ступенів» з метою проведення засідань спеціалізованих вчених рад університету з можливим використанням засобів відеозв’язку в режимі реального часу.

 

5. Відповідальному секретарю Приймальної комісії НПУ імені М.П.Драгоманова (Олефіренко Т.О.) та деканам факультетів забезпечити неухильне виконання карантинних заходів секретаріатом Приймальної комісії, технічними секретарями факультетів та представниками штабу «Абітурієнт».

 

6. В.о. проректора з міжнародних зв’язків (Матусевич Т.В.) спільно з деканами факультетів, на яких навчаються іноземні студенти, забезпечити моніторинг дотримання карантинних обмежень іноземними студентами, що проживають в гуртожитках Університету, та забезпечити неухильне виконання карантинних заходів при прийомі документів від іноземних громадян для навчання в Університеті.

 

7. Завідувачу канцелярії довести вимоги цього наказу до відома керівників структурних підрозділів Університету.

 

8. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з перспективного розвитку та інфраструктури Гамулу І.А. та проректора з наукової роботи Торбіна Г.М.

 

Ректор університету                                                                                                                                            В.П. Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter