Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Укладено договір з Національною академією прокуратури України

Укладено договір з Національною академією прокуратури України

   30 травня 2019 року між Національним педагогічним університетом імені М. П. Драгоманова та Національною академією прокуратури України було укладено Договір про співпрацю. Урочисте підписання документа відбулося під час робочої зустрічі ректора НПУ імені М. П. Драгоманова, доктора філософських наук, професора Віктора Андрущенка та ректора Національної академії прокуратури України, доктора юридичних наук, професора Михайла Лошицького.

 

akad prokur 2

    На зустрічі були присутні декан факультету політології і права НПУ імені М.П. Драгоманова, доктор юридичних наук, професор Богдан Андрусишин та перший проректор з навчально-методичної та наукової роботи Національної академії прокуратури Сергій Мінченко і начальник відділу організації та координації навчально-методичної роботи управління організаційно-аналітичного забезпечення та контролю Академії  Анатолій Мозоль. 

   Договір передбачає створення належних умов для розвитку юридичної освіти й науки, зокрема: впровадження в навчальний процес провідних методик викладання та контролю знань із використанням новітніх інформаційних технологій;  обмін досвідом педагогічної діяльності, методичними матеріалами, навчальною літературою; спільна участь науково-викладацького складу обох закладів у правотворчій діяльності, спрямованій на вдосконалення сучасної системи права в Україні.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter