Вітаю з Днем знань!

   Шановні студенти, викладачі та співробітники університету! Щиро вітаю Вас з Днем знань та початком нового навчального року! Це традиційне щорічне свято для всіх учнів, студентів, їх батьків, вчителів та викладачів, адже стартує нова сторінка у їхньому житті: нові зустрічі, знайомства, спілкування, нові завдання, нові виклики...

    Цей навчальний рік стане для всіх нас особливим, оскільки розпочинається він у непростих умовах. Збільшення кількості хворих на COVID-19, зонування відповідно до цього території України, погіршення епідеміологічної ситуації – все це супроводжує нас сьогодні. Тому найперше і найголовніше для кожного з Вас має бути турбота про Ваше здоров’я.

   Навчання цього року буде проводитись в очно-дистанційному форматі. Це справді велике навантаження як на викладачів, так і на студентів. Переважна більшість все ж залежить, шановні студенти, від Вашої самостійності, сили волі та налаштованості на здобуття нових знань. Тож бажаю Вам наснаги, наполегливості та натхнення у підкоренні нових вершин освіти й науки, а Вашим наставникам – міцного здоров’я, сил, витримки, нових наукових здобутків та творчих досягень.

den znan

Щиро Ваш

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter