Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / З Міжнародним днем студентів, дорогі драгоманівці!

З Міжнародним днем студентів, дорогі драгоманівці!

   Студенти-драгоманівці! Щиро вітаю Вас з Міжнародним днем студентів! 

   Студентські роки – це незабутній час, найкращий і найплідніший для вашого розвитку, пізнання й осмислення нового, освоєння не лише обраної Вами професії, але й для самореалізації, становлення вашої особистості. Проте ці роки збігають дуже швидко, тож встигніть не лише вчитися, але й насолодитися часом молодості й активного життя!

   Сьогодні перед вами відкривається увесь світ з безліччю перспектив, якими просто потрібно скористатися. Наш університет надає широкі можливості для вашого розвитку й реалізації власних

здібностей та амбіцій: ви можете взяти участь у різних мистецьких чи спортивних заходах, олімпіадах чи конкурсі наукової роботи з певної дисципліни, стати учасником програми з академічної мобільності та поїхати за кордон на семестр навчання та ще дуже багато ін.

    Щиро бажаю вам відмінного навчання, освітніх та мистецьких здобутків,  наукових та спортивних перемог, яскравого й насиченого щасливими й радісними подіями життя! Мрійте, реалізовуйте заплановане, досягайте найвищих вершин у будь-якій сфері, яку собі оберете! Перед вами відкрите життя і всі його перспективи!

den studenta

З найкращими побажаннями

ректор Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter