Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Заява колективу Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова

Заява колективу Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова

   Ми, студенти, викладачі та співробітники Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, стурбовані ситуацією, яка склалася в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» у зв’язку з виборами нового президента закладу.

     Києво-Могилянська академія відома в Україні і світі як зразкова у забезпеченні високої якості освіти, наукових досліджень та міжнародної співпраці.

   Ситуація, що виникла, може кинути тінь на всі університети України. Вважаємо за потрібне фахово вивчити, уважно розібратись у ситуації та зобов’язати керівництво діяти виключно в межах чинного законодавства та академічної доброчесності.

  Підтримуючи позицію Міністерства освіти і науки України щодо необхідності неухильного дотримання Закону України «Про вищу освіту» та інших нормативних документів, що регламентують вибори керівників університетів та академій, сподіваємося, що колектив Національного університету «Києво-Могилянська академія» знайде гідний вихід із нестандартної ситуації.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter