Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Драгоманівка – учасниця параолімпійських ігор у Сочі

Драгоманівка – учасниця параолімпійських ігор у Сочі

BFRWpe-uTGw7 квітня 2014 року в Інституті корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова відбулася зустріч з чудовою дівчиною, спортсменкою, членом збірної України з біатлону, учасницею параолімпійських ігор в Сочі, студенткою 4 курсу ІКПП, кафедри тифлопедагогіки Ольгою Прилуцькою. Дівчина розповіла про свою спортивну кар`єру.

Ольга виступала в складі української збірної з біатлону. Незважаючи на значні вади зору, студентка йшла до перемоги і зайняла почесне 4 місце. До бронзи не вистачило лічених хвилин, оскільки перед самим стартом отримала травму ноги. Але як кажуть спортсмени, головне увійти в першу шістку. До великого спорту дівчина потрапила не так давно. Професійно займається спортом майже 5 років. Ще зі школи Оля мріяла пов`язати своє життя з музикою. Вокал, фортепіано, гітара та інші музичні інструменти опанувала, але все таки спорт переміг. 

xEworPnRBF0 

Спортсменка встигає і навчатися, і тренуватися. Адже дирекція Інституту завжди ставився з розумінням до захоплень студентів, і звичайно ж підтримує їх.

З перемогою студентку привітав директор Інституту, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член Національної академії педагогічних наук України, заслужений юрист України Віктор Синьов. Від дружнього колективу Інституту вручив спортсменці золоту прикрасу на щастя, та квіти. І звичайно ж побажав не опускати руки, а йти далі до визначеної мети.

jqhfPqVnHm8 

Прийшов привітати спортсменку й директор спортивного клубу «Олімп» НПУ, доцент Олександр Питомець.

Доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри тифлопедагогіки Євгенія Синьова побажала Ользі ще багато перемог, адже вона як ніхто знає про проблеми порушення зору, і розуміє всі складності, пов’язані з цим.

c2ilgI8RDuQ 

Не залишився осторонь Інститут фізичного виховання. Його представили досвідчені викладачі: професор, завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Олександра Дубогай та старший викладач Олена Булейченко, ще підтримали параолімпійку, адже в спорті вони майже все життя, і знають вагу і цінність кожної медалі.

Увесь колектив університету вітає драгоманівку, бере з неї приклад та бажає нових і нових успіхів!

Олександра ДУДКО,

прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter