Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні підходи в освіті та реабілітації дітей з особливими освітніми потребами»

IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні підходи в освіті та реабілітації дітей з особливими освітніми потребами»

14 травня, в перший день конференції, (з нагоди 15-річчя ВГО "Українська асоціація корекційних педагогів"), співорганізатором якої є факультет спеціальної та інклюзивної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова, охопила понад 300 учасників з усієї України.

Гострі проблеми у галузі спеціальної та інклюзивної освіти висвітлювали у своїх доповідях Президент ВГО УАКП акад. Синьов В.М., віце-президенти ВГО УАКП проф. Шеремет М.К. та проф. Шевцов А.Г.

inovaciyni pidhodi konf 1

Пленарні виступи продовжилися високопрофесійними майстер-класами, в тому числі від викладачів факультету, доцентів кафедри логопедії та логопсихології Коломієць Ю.В., Базими Н.В., Качуровської О.Б. та Потапенко О.М. 15 травня запланована дистанційна робота секцій.

inovaciyni pidhodi konf 2 inovaciyni pidhodi konf 3
inovaciyni pidhodi konf 4 inovaciyni pidhodi konf 5

З програмою і матеріалами конференції можна ознайомитися за посиланням.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter