Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вітаємо у Драгоманівській родині, аспіранти!

Вітаємо у Драгоманівській родині, аспіранти!

    8 жовтня 2020 року у Блакитній залі центрального корпусу  НПУ імені М.П. Драгоманова відбулась настановча зустріч аспірантів першого року навчання  з ректором університету, проректорами та деканами з дотриманням відповідних санітарних норм та соціальної дистанції.

     В залі усіх учасників вітали аспіранти факультету мистецтв, зачаровуючи своїм неймовірним виконанням музичних творів на скрипці.

aspir 1

     Модераторкою заходу виступила завідувачка відділом аспірантури та докторантури Ксенія Боднар.

aspir 2

    На зустріч завітали проректор з наукової роботи Григорій Торбін, вчений секретар університету Леся Панченко, декани факультетів природничо-географічної освіти та екології Ганна Турчинова та мистецтв імені Анатолія Авдієвського Василь Федоришин.

    З вітальним словом до молодих науковців звернувся ректор університету, академік НАПН України, член-кореспондент НАН України, доктор філософських наук, професор Віктор Андрущенко, зауваживши, що шлях науки, який вони обрали цікавий, але нелегкий, подекуди навіть тернистий, інколи буде з’являтися бажання полишити свої дослідження, проте головне не здатися і не зупинитися, проявити витримку, терпіння й наполегливість, щоб завершити свої дослідження, захистити дисертацію та здобути диплому доктора філософії. «Ви – майбутнє цієї країни, інтелектуальна сила, яка буде працювати на її розвиток. Вам будувати міцну й сильну Українську державу, бо саме наука є запорукою її еко­номічно­го успіху й соціокуль­тур­ного посту­пу», – зауважив Віктор Петрович. І наостанок ректор дав цінну пораду з власного досвіду – цінувати кожну хвилину і не витрачати її дарма. І хоч зараз здається, що попереду роки і ще встигнеш все зробити, але вони збігають дуже й дуже швидко, тому вже зараз треба обрати тему та почати працювати!

aspir 4

     Проректор Григорій Торбін поінформував аспірантів про наявність для них в університеті різноманітних можливостей. І це не тільки відвідування Наукової бібліотеки НПУ, фонд якої налічує близько 1,5 млн примірників з різних галузей знань, але й змога долучитися до Наукового товариства студентів та аспірантів НПУ імені М.П. Драгоманова та Ради молодих вчених університету, взяти участь у цікавому науковому проєкті спільно з науковим керівником та іншими колегами, а також шанс за однією із програм академічної мобільності навчатися чи стажуватися за кордоном. «У молодого науковця нині широке поле перспектив, необхідно ними тільки скористатися», – наголосив Григорій Мирославович.

aspir 5

     До привітань приєдналися й декани Ганна Турчинова та Василь Федоришин, які також звернулися зі своїм наставницьким словом.

aspir 6

aspir 7

    Тож вітаємо вас у нашій великій Драгоманівській родині, успішного вам навчання в аспірантурі, результативного дослідження та блискучої кар’єри науковця!

aspir 8

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter