Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Перший рубіж пройдено: підсумкова атестація випускників у дистанційному форматі

Перший рубіж пройдено: підсумкова атестація випускників у дистанційному форматі

    З 18 по 29 травня 2020  року в НПУ імені М.П. Драгоманова проходила підсумкова атестація випускників з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до Положення про екзаменаційну комісію Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, затвердженого на засіданні Вченої ради 30.12.15 (протокол № 9), та додатку до нього, затвердженого на засіданні Вченої ради 07.05.20 (протокол № 10).

    Успішно захистили свої магістерські роботи 163 випускники (з нормативним терміном навчання 1р.9м.), з яких 139 осіб денної форми навчання та 24 – заочної.

   Підсумкова атестація проходила на платформах Meet, Zoom та ін. в дистанційному форматі під час  відкритого засідання Екзаменаційної комісії в режимі відеоконференції, відеозапис якої зберігається на сервері в хмарному середовищі університету.

   Студенти під час захисту магістерських робіт показали високий рівень підготовки, продемонстрували професійні компетентності та здатність до розв’язання наукових завдань і методичні навички представлення їх результатів.

   Висококваліфіковані голови Екзаменаційних комісій, які є одними із провідних фахівців-науковців у різних галузях, зокрема філософії, педагогіки та ін., засвідчили, що наукові дослідження, які були презентовані в магістерських роботах вирізнялися оригінальністю, науковою новизною, валідністю й надійністю емпіричної бази, що засвідчує рейтинг випускників.

   Університет продовжує підготовку до випуску за освітніми ступенями бакалавра та магістра. Вже в червні цього року планується випуск 2070 бакалаврів, з них денної форми навчання – 1286 осіб, заочної – 751, вечірньої – 33 особи та 473 магістри з нормативним терміном навчання 1р.10 м.

   Тож успішної здачі випускних іспитів та заліково-екзаменаційної сесії усім нашим студентам! Для когось попереду канікули, для когось – вступна кампанія до магістратури чи аспірантури, а для інших – ціле життя… Успіхів вам! Ви у нас найкращі!!!

atestacia dystanc 1

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter