Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / У НПУ імені М.П. Драгоманова створено кризову консультативну групу для надання психологічної допомоги

У НПУ імені М.П. Драгоманова створено кризову консультативну групу для надання психологічної допомоги

До уваги студентів, викладачів та працівників НПУ імені М.П. Драгоманова!

       На базі Кабінету психології, що функціонує в структурі факультету психології нашого університету, на період карантину створено кризову консультативну групу.

     У складі групи працюють досвідчені психологи, які нададуть кваліфіковану психологічну допомогу в форматі  онлайн-консультування. Діяльність групи спрямована на забезпечення психологічного супроводу студентів, викладачів та працівників НПУ імені М.П. Драгоманова.

     У разі потреби, оберіть фахівця із запропонованого переліку, до якого хочете звернутися, та зателефонуйте йому або надішліть заявку (контакти, електронні адреси вказані нижче). У заявці зазначте Ваше ім'я, вік, соціальний статус (студент, викладач, працівник НПУ імені М.П. Драгоманова), короткий зміст запиту (скарги). Заздалегідь оберіть зручний для вас месенджер (Viber, WhatsApp, Skype тощо) для онлайн-спілкування з психологом.

     До складу групи входять:

psyholog 1

   

Бігун Неля Іванівна

     Кандидат  психологічних наук, доцент кафедри теоретичної і консультативної психології НПУ імені М.П. Драгоманова, завідувач Кабінету психології, практикуючий психолог, дефектолог, член Української асоціації когнітивно-поведінкової терапії, член Української спілки психотерапевтів та Європейської асоціації психотерапії.

   Здійснює кризове психологічне консультування (втрата близьких, розлучення, важкі захворювання, інші складні життєві ситуації), надає  психологічну допомогу з проблем особистого життя, депресивних і тривожних станів, ситуацій невизначеності/вибору, особистісного зростання та самовдосконалення.

     Консультативні дні:

                                   Середа з 10.00 до 12.00

                                   П'ятниця з10.00 до 12.00

     Контакти: тел. 0933002547 (телефонувати чи писати у Viber)

 

 

 

kolomiychuk

   

Коломійчук Ольга Олександрівна

      Психолог Кабінету психології факультету психології НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог-консультант, ведуча тренінгових груп та груп особистісного розвитку.

     Консультує з  проблем особистісного розвитку та саморозвитку, питань постановки і досягнення цілей, самоорганізації діяльності та поведінки; самомотивації, мотивації до навчання та професійного зростання.

     Консультативні дні:

                                   Понеділок 14:00 - 16:00

                                   Середа 14:00 - 16:00

       Контакти: запит надсилати на пошту - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або у месенджер сторінки Facebook (надіславши запит на додавання в друзі) - facebook.com/HelgaKolomiychuk

 

 

 

 

lyashenko

 

   

Ляшенко Олексій Андрійович

   Кандидат психологічних наук, доцент кафедри теоретичної і консультативної психології НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог-консультант.

    Консультує з проблем ціннісного ставлення та мотивації до навчання чи професійної діяльності; організації діяльності в онлайн режимі (навчання, викладання); розподілу та структурування робочого часу; роботи з ресурсами і самодопомоги у прийнятті себе в кризовій ситуації, вироблення навичок самопіклування та самопідтримки.

    Консультативні дні:

                                   Вівторок з 16.00 до 18.00

                                    П'ятниця з 16.00 до 17.00

    Контакти: електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

 

 

 

otych


 
 

Отич Дарія Дмитрівна

    Кандидат  психологічних наук, доцент кафедри загальної і соціальної психології та психотерапії факультету психології НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог-консультант.

    Надає психологічну допомогу у вирішенні міжособистісних та сімейних конфліктів, подоланні негативних емоційних станів (страхи, тривожність, надмірні переживання); консультує з питань особистісного розвитку, допоможе в структуруванні часу та самоорганізації діяльності.

    Консультативні дні:

                                   Вівторок з 11.00 до 16.00

                                   Четвер з 11.00 до 16.00

   Контакти: тел. 099 430 93 94

 

 

 

ulko

   

Улько Наталія Миколаївна

    Викладач кафедри загальної і соціальної психології та психотерапії факультету психології НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог психоаналітичної орієнтації, сертифікований спеціаліст Міжнародного Інституту Глибинної Психології, тренер-експерт міжнародного класу – член Української асоціації психоаналізу, кризовий психолог.

    Надає соціально-психологічну, психотерапевтичну, консультативну та психокорекційну допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах: труднощі в сімейних стосунках з дітьми, батьками, партнерами, стресові стани та сильні емоційні переживання, розлука, втрата сенсу життя.

    Консультативні дні:

                                   Середа  з 12.00 до 14.00

                                   П'ятниця з 10.00 до 12.00

     Контакти: тел. 050 383 75 93

 

dyomina

   

Дьоміна Галина Анатоліївна

    Кандидат психологічних наук, доцент кафедри психосоматики та психологічної реабілітації НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог-консультант.

   Здійснює психологічне консультування з питань зняття стресу, пошуку ресурсів особистості; допомагає в запобіганні та подоланні проблеми професійного вигорання; надає підтримку у вирішенні питань постановки життєвих цілей і цілепокладання.

    Консультативні дні:

                                   Вівторок з 14.00 до 15.00

                                   Четвер з 15.00 до 17.00

      Контакти: тел. 0505144707

 

 

jakumchyk

Якимчук Оксана Іванівна

      Доцент кафедри психосоматики та психологічної реабілітації НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог.

    Здійснює індивідуальне (тривога, стрес, панічні атаки; психосоматичні порушення та порушення харчової поведінки; проблеми самооцінки та самоідентифікації; негаразди в особистому житті) та сімейне консультування (сімейні кризи й конфлікти, зради, розлучення, втрата взаємного інтересу, проблеми виховання дітей).

     Консультативні дні:

                                   Вівторок з 14.00 до 15.0 Середа з 12.00 до 15.00

                                   П'ятниця з 12.00 до 15.00

     Контакти: тел. 0672920919

   
   

kushmyruc

Кушмирук Євгенія Сергіївна

      Викладач кафедри психосоматики та психологічної реабілітації НПУ імені М.П. Драгоманова, практикуючий психолог.

     Надає психологічну допомогу в подоланні психосоматичних порушень, проблем підвищеної тривожності та інших негативних емоційних станів; консультує з питань цілепокладання, вибудовування гармонійних взаємин з оточуючими та ціннісного ставлення до себе.

      Консультативні дні:

                                   Понеділок з 15.00 до 16.00

                                   Середа з 17.00 до 18.00

      Контакти: тел. 0631587621

 

 

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter