Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Кубок ректора з боулінгу 2022

Кубок ректора з боулінгу 2022

   Ракетні обстріли по житлових будинках та критичній інфраструктурі з метою залишити Україну в темноті та холоді, зламати українську міць та рішучість продовжуються, хоч і не мають успіху в російського агресора. Український народ сильний у своїй єдності та наданні допомоги один одному. Ми не здаємося, а попри все намагаємося жити, підтримуючи моральний дух, продовжуючи традиційні щорічні заходи в університеті.

  Студентство нині і навчається, і волонтерить, і працює, а ми  намагаємося всіма можливими засобами зробити їхні студентські роки, які минають в час війни й російського терору,  кращими, наповнити різними активностями, подарувати позитивний настрій та емоції.

  Тож 23 листопада 2022 року Кубок ректора з боулінгу, ініційований Первинною профспілковою організацією студентів (голова – Станіслав Цибін), таки відбувся. Турнір згуртував студентів різних факультетів,  їх викладачів, деканів, заступників деканів,  проректорів та керівників підрозділів. Підтримка для студентства сьогодні надзвичайно важлива. До турніру долучився Студентський парламент та його очільниця Катерина Бульчик.

bouling 2022 zast

bouling 2022 1

bouling 2022 2

bouling 2022 3

bouling 2022 4

Гра виявилася вражаючою, незабутньою і повною позитивних емоцій. Гравці кожної команди показали хороший результат, згуртованість та взаємопідтримку.

bouling 2022 5

bouling 2022 6

bouling 2022 7

bouling 2022 8

За підсумками гри  маємо такі результати:

І місце здобули студенти педагогічного факультету

ІІ місцестуденти соціально-правового факультету

ІІІ місцестуденти інженерно-педагогічного факультету

bouling 2022 9

   Привітали з перемогою, вручили подарунки, грамоти та Кубок переможця проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігор Вєтров та керівник департаменту молодіжної політики та соціальних комунікацій Таміла Новіцька.

   Студенти подякували керівництву університету за проведений захід, яскраву та веселу гру, особливо у такий складний час, за можливість відволіктися, поспілкуватися один з одним та провести добре час у колі єдиної Драгомановської родини.

   Вкотре пересвідчуємося, що наші студенти  – активні, згуртовані, дружні і справді найкращі! А Україна – суцільний пункт НЕЗЛАМНОСТІ! Тримаємось і бережімо один одного!

   І трішки відео від цьогорічних переможців – команди «Прайм» педагогічного факультету: https://www.youtube.com/watch?v=OguMgImRGfU

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter