Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / «Друга хвиля» зарахування вступників: НПУ тоне у списках абітурієнтів

«Друга хвиля» зарахування вступників: НПУ тоне у списках абітурієнтів

IMG 19275 серпня до 12 години Приймальна комісія Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова оприлюднила другий список абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на навчання за кошти держбюджету. За браком стендів у зв’язку з великою кількістю вступників до Драгоманівського вишу списки рекомендованих вивішують на стінах головного корпусу.

Таким чином, шановні абітурієнти, просимо вас використовувати для пошуку свого прізвища у списках абітурієнтів НПУ інтернет-ресурси: сторінку «Абітурієнт 2013» офіційного сайту НПУ та сайту Інформаційної системи «Конкурс», а також роздруковані переліки абітурієнтів, що розміщені в головному корпусі вишу.

IMG 1926 

8 серпня розпочнеться «третя хвиля» зарахування вступників на навчання на місця державного замовлення, тому просимо абітурієнтів поквапитися та протягом трьох днів – до 7 серпня включно, подати до Приймальної комісії оригінали необхідних для вступу документів.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter