Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Наукова посвята у студенти 2022

Наукова посвята у студенти 2022

   Чи вірите Ви, що наука може бути цікавою? А студенти-драгомановці вірять і доводять це щороку на одному з найзахопливіших наукових заходів Science is Fun. Цього нелегкого для України 2022 року університет Драгоманова поринув у світ науки 21 вересня.

 

science 1

Фізики, хіміки, біологи, математики, спеціалісти з робототехніки демонстрували властивості природи, світу і людини у своїх експериментах (майже чудеса магії).

science 2

science 3

science 4

science 5

На захід завітав привітати студентів та оглянути продемонстровані ними досліди проректор з наукової роботи Григорій Торбін.

science 6

science 7

Так, наші студенти розумні, талановиті, щирі й творчі, які радо діляться зі своїми молодшими колегами тією любов'ю до науки, яка наповнює їхні серця.

А очі першачків, які тільки-но вступили до нашого університету, горіли від цікавості та допитливості, й вони з ентузіазмом долучалися до усіх експериментів. Зрештою, з таємним сподіванням, що за кілька років вони так само будуть показувати "магію" науки, зачаровуючи оригінальними експериментами, але вже інших першокурсників, так само запалюватимуть в їхніх серцях іскру любові до науки, яка повік не згасне, торуватимуть вони з нею дорогою життя, створюючи нові винаходи, а їх імена закарбовуватимуться на сторінках історії світу.

science 8

science 9

science 10

science 11

Віримо, що так і буде, бо саме за молоддю розвиток і процвітання української науки, а з нею і всієї країни.

Щиро дякуємо всім студентам, що взяли участь у заході, викладачам, які їх підтримали, та організаторам, зокрема завідувачу лабораторії "Спеціальний фізичний практикум для магістрів" Сергію Пудченку.

science 12

science 13

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter