Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вітаємо аспірантів зі вступом на перший курс навчання

Вітаємо аспірантів зі вступом на перший курс навчання

Аспіранти НПУ імені М.П. Драгоманова – натхненні, окрилені, зацікавлені й сповнені рішучості підкорити нові наукові вершини. Склали успішно вступні іспити і 6 жовтня  2022 року зустрілись з ректором університету, академіком НАПН України, членом-кореспондентом НАН України Віктором Андрущенком.

aspir 2022 1

На зустріч також завітали директор Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса НАН України, член-кореспондент Національної академії наук України, академік НАПН України, віцепрезидент НАН України, доктор історичних наук, професор Олег Рафальський та відомий український психолог, директор Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України, дійсний академік-секретар НАПН України, доктор психологічних наук, професор Сергій Максименко

aspir 2022 2

Познайомитися з молодими науковцями прийшли проректор з наукової роботи Григорій Торбін, проректор із науково-педагогічної та адміністративно-господарчої роботи Микола Корець, вчений секретар Леся Панченко, декан факультету соціально-економічної освіти, член-кореспондент НАН України Володимир Євтух, декан факультету природничо-географічної освіти та екології Ганна Турчинова, декан педагогічного факультету Тарас Олефіренко, декан факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Василь Федоришин, декан інженерно-педагогічного факультету Дмитро Кільдеров, а також керівники інших структурних підрозділів НПУ.

aspir 2022 3

aspir 2022 4

Модерувала зустріч завідувачка відділу аспірантури та докторантури Ксенія Боднар.

aspir 2022 5

З вітальними словами, порадами та побажаннями звернувся ректор університету, академік Віктор Андрущенко, підкресливши необхідність працювати: працювати над текстом, над книгами, над концепцією дослідження, реалізувати себе у дисертації.

aspir 2022 6

Зі словами «майбутнє освіти й науки – у залі цього університету» звернувся до молоді академік Олег Рафальський, привітавши аспірантів першого року навчання зі вступом та побажавши йти вперед, берегти час і стати успішними, перевершивши своїх вчителів та здобутки своїх батьків.

aspir 2022 7

Академік Сергій Максименко зауважив, що хоч наука – це й пекельна праця, проте вона окриляє,  надихає на нові дослідження, активізує внутрішні ресурси і допомагає реалізувати себе у житті. Тож побажав не спинятися, наскільки б важко не здавалося, продовжувати працювати. Така плідна робота обов’язково дасть позитивний результат.

aspir 2022 8

Проректор з наукової роботи професор Григорій Торбін наголосив на відповідальному ставленні до освітньої компоненти, допомагати науковим керівникам та активно взаємодіяти з ними, працювати на майбутнє, реалізовувати спільні проєкти у складі Наукового товариства студентів та аспірантів і, звичайно ж, не забувати насолоджуватися життям.

aspir 2022 9

Вчений секретар Леся Панченко також підкреслила важливість жити на повну, бо молодість швидкоплинна, займатися улюбленими заняттями й отримувати від життя задоволення. А  ще – правильно обрати наукового керівника, який підтримає, скерує в правильному напрямку і допоможе.

aspir 2022 10

Святкову атмосферу створили студенти факультету мистецтв імені А. Авдієвського під керівництвом декана Василя Федоришина та соліст Зразково-показового оркестру Збройних сил України, випускник факультету, а нині його аспірант – Даніїл Клягін.

 aspir 2022 11

aspir 2022 12

aspir 2022 13

Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова поповнився новими молодими науковцями. Бажаємо їм відмінного навчання  та успішного завершення аспірантури написанням кандидатської дисертації і здобуттям диплома доктора філософії у відповідній галузі.

aspir 2022 14

aspir 2022 15

 

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter