Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Розпорядження №17 від 15.04.2021р. про посилення карантинних обмежень в НПУ імені М.П. Драгоманова

Розпорядження №17 від 15.04.2021р. про посилення карантинних обмежень в НПУ імені М.П. Драгоманова

     Відповідно до наказу ректора університету № 56 від 26.02.2021р., постанови Кабінету Міністрів України № 500 від 17.06.2020 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», № 392 від 20.05.2020 р. «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

  1.  Продовжити в університеті дію карантинних заходів, встановлених в Україні та запровадити обмежувальні протиепідемічні заходи до 30 квітня 2021р., відповідно до протокольного рішення №34 від14.04.2021р. постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.
  2. Заборонити проведення культурно-масових заходів, нарад, зборів тощо.
  3. Освітню діяльність в НПУ імені М.П. Драгоманова продовжити за дистанційними технологіями навчання з урахуванням вимог, визначених наказами ректора університету від 12.10.2020 р. № 276, від 27.10.2020 р. № 317 та від 12.11.2020 р. № 350, при цьому заборонити студентам (здобувачам освіти) відвідування навчальних корпусів університету. 
  4. Заборонити прийом відвідувачів у навчальних корпусах та спортивному комплексі університету. Вхід співробітників на територію та до приміщень університету здійснювати виключно за тимчасовими перепустками. Для забезпечення життєдіяльності університету та утримання його інфраструктури роботу працівників адміністративно-господарського персоналу та інших служб організувати згідно графіків, затверджених в установленому порядку.
  5. Деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів, до 20.04.2021 року продовжити термін дії перепусток  для співробітників, в кабінеті № 011 головного корпусу.
  6. Вхід до приміщень університету здійснювати за погодженням керівників підрозділів, з обов’язковим записом в журналі відвідувачів; не допускати осіб без засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот. проводити температурний скринінг.
  7. В’їзд транспортних засобів на територію університету здійснювати за погодження відповідального за забезпечення охорони університету О.В. Натяганчука.
  8. Директору студентського містечка:

- забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження у гуртожитках гострих респіраторних інфекцій;

- облаштувати у гуртожитках університету місця для ізоляції мешканців з ознаками гострих респіраторних захворювань;

- обмежити відвідування сторонніми особами гуртожитків.

 

 

Проректор з науково-педагогічної

та адміністративно-господарської роботи                                                                                М.С. Корець

 

Погоджено:

Начальник юридичного відділу                                                                                                  В.І. Кучер

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter