Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Делегація НПУ імені М.П. Драгоманова відвідала Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Делегація НПУ імені М.П. Драгоманова відвідала Університет Григорія Сковороди в Переяславі

29 жовтня 2021 року делегація Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова на чолі з ректором, академіком Віктором Андрущенком відвідала Університет Григорія Сковороди в Переяславі.

pereiaslav 1

pereiaslav zast

   Університет привітно зустрів та познайомив з особливостями підготовки студентів деяких спеціальностей, зокрема образотворчого мистецтва та дизайну. Делегація пройшлась аудиторіями, відвідала бібліотеку та обговорила з керівництвом переяславського закладу перспективи  подальшої співпраці між деякими факультетами, зокрема у галузі науково-дослідної роботи.

pereiaslav 2

pereiaslav 3

pereiaslav 4

IMG 6320

   Віктор Петрович презентував в.о.ректору Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталію Коцуру п’ятитомник «Феномен освіти», двотомники «Організоване суспільство» та «Управління педагогічним університетом».

pereiaslav 6pereiaslav 5

   Кафедра соціальної філософії, філософії освіти та освітньої політики історико-філософського факультету НПУ імені М. П. Драгоманова та кафедра філософії і соціальної антропології імені професора І. П. Стогнія факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі провели спільний Всеукраїнського науково-практичний семінар «Освіта в умовах пандемії СOVID-19: адаптація підготовки вчителя до нової реальності». На семінарі було зауважено той нелегкий час, в якому опинилося нинішнє суспільство, особливо заклади освіти, зокрема й університети, яким потрібно в умовах дистанційної освіти зберігати якість навчання та продовжувати формувати фахівців у різних галузях, які за деякий час підуть працювати, а отже, розвивати потенціал країни далі.

pereiaslav 7

pereiaslav 8

pereiaslav 9

   Голова Вченої ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі озвучив прийняте радою рішення нагородити Віктора Андрущенка, ректора НПУ імені М.П. Драгоманова, медаллю імені Володимира Мономаха.

pereiaslav 10

    Після семінару делегація мала культурну програму, відвідавши одну зі складових частин Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав»  Музей-діораму «Битва за Дніпро в районі Переяслава і створення Букринського плацдарму восени 1943 року»  та Меморіальний музей Григорія Сковороди. Епоха, історія, події у розповідях екскурсоводів ніби оживали перед очима й не залишали байдужим жодного, навіть найвибагливішого відвідувача.

pereiaslav 11

pereiaslav 12

   Щиро дякуємо ректору Віталію Коцуру, голові Вченої ради Віктору Коцуру, проректорам Вячеславу Різнику, Оксані Ковтун, Василю Дудару  та викладачам університету за теплу й гостинну зустріч. Сподіваємося, що вона переросте в успішну і плідну співпрацю.

pereiaslav 13

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter