Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Оголошується відбір студентів для участі в проекті "Досвідчений майбутній вчитель із транскультурною ідентичністю" в рамках програми Студентської Академічної Мобільності (Student academic mobility) від House of Europe (2021 – 2022 р.р.)!

Оголошується відбір студентів для участі в проекті "Досвідчений майбутній вчитель із транскультурною ідентичністю" в рамках програми Студентської Академічної Мобільності (Student academic mobility) від House of Europe (2021 – 2022 р.р.)!

     Для участі у програмі академічної мобільності SAM запрошуються здобувачі вищої освіти другого курсу напрямку - 014 Середня освіта. Біологія та здобувачі третього курсу напрямку 012 Дошкільна освіта та 014 Середня освіта. Математика (станом на 01.09.2021 р.).

     НПУ імені М.П. Драгоманова та Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка є партнерами проекту "Досвідчений майбутній вчитель із транскультурною ідентичністю" в рамках програми Студентської Академічної Мобільності (Student academic mobility) від House of Europe (2021 – 2022 р.р.)
     Відповідно до умов проекту студенти НПУ імені М.П. Драгоманова мають можливість навчатися в Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка упродовж двох місяців осіннього семестру 2021-2022 навчального року (з 1 жовтня по 30 листопада) з повним фінансуванням: виплатою стипендії, оплатою проживання та відшкодуванням дорожніх витрат, а головне – отримають унікальний досвід навчання та проживання в нових для себе ЗВО та регіонах України.

     Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
· бути студентом зазначеного вище курсу і спеціальності на 01.09.2021;

· на час мобільності студентам повинно бути 18 років;

· програма відкрита для громадян України та постійних / тимчасових резидентів;

· програма відкрита як для бюджетних студентів, так і для студентів, що навчаються за контрактом.
      Для здобуття індивідуального гранту аплікантам необхідно до 2 липня 2021 року заповнити гугл-форму, в яку потрібно завантажити довідку про середній бал залікової книжки (або скрін електронного журналу), мотиваційний лист, копії матеріалів конференцій, статті у фахових виданнях, сертифікати тощо (за наявності) Будуть враховані наступні критерії участі в SAM:- середній бал (не менше 80 ECTS) - макс. 30% загальної оцінки;- дослідницька діяльність -макс. 20% загальної оцінки;- мотиваційний лист - макс. 20% загальної оцінки;- співбесіда із аплікантом - не більше 20% загальної оцінки;- інші види діяльності (напр. громадянська, соціальна активність тощо) в яких студент має високі результати - не більше 10% загальної оцінки.

     На підставі критеріїв відбору формується рейтинговий список кандидатів, що дозволяє згодом сформувати список номінованих кандидатів на участь у програмі мобільності та резервний список. Заявники, які набирають найвищі бали проходять співбесіду 5 липня 2021.

     Додаткові питання за телефоном – (044) 234-37-55 (відділ міжнародних зв’язків)

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter