Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Ректор вручив контракти деканам фізико-математичного факультету та факультету менеджменту освіти та науки

Ректор вручив контракти деканам фізико-математичного факультету та факультету менеджменту освіти та науки

   8 червня 2021 року ректор університету доктор філософських наук, професор Віктор Андрущенко на Вченій раді фізико-математичного факультету вручив контракт на посаду декана цього підрозділу доктору фізико-математичних наук, професору Миколі Вікторовичу Працьовитому.

 

            kontract 1     kontract 2

          kontract 3    kontract 4

         kontract 5    kontract 6

    Наступного дня, 9 червня 2021 року, Віктор Петрович вручив контракт на посаду декана факультету менеджменту освіти та науки доктору історичних наук, професору Володимиру Леонідовичу Савельєву.

         kontract 7    kontract 8

         kontract 9    kontract 10

        kontract 11     kontract 12

   Разом з цим перед очільниками факультетів поставлено багато завдань та перспективних напрямків для розвитку їхніх факультетів, реалізація яких допоможе підвищити рівень показників і всього університету.

   Тож вітаємо переобраних деканів на новій каденції та бажаємо спільно зі своїми колективами втілити в життя усі задумані плани та розроблені програми розвитку факультетів на найближчі 5 років.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter