Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студентська весна в НПУ імені М. П. Драгоманова

Студентська весна в НПУ імені М. П. Драгоманова

     5 березня 2020 року в стіни Національного педагогічного університету разом з усмішками викладачів та стараннями студентів завітала весна. Цього року справжня весняна погода прийшла разом зі студентським активом, який організував прекрасний концерт для всієї Драгоманівської родини.

    Студенти НПУ вкотре довели, що вони талановиті, творчі й неповторні. Вони вражали і зачаровували неймовірним виконаннями гри на гітарі та скрипці, танцювальними та пісенними номерами, гімнастичними вправами та читанням авторських поезій.

vesna 3 vesna 4

vesna 5 vesna 6

vesna 7 vesna 8

vesna 23 vesna 9

vesna 10 vesna 13

vesna 14 vesna 15

vesna 16 vesna 17

vesna 18 vesna 19

vesna 20 vesna 21

   Щира, дружня й святкова атмосфера, що панувала у Блакитній залі центрального корпусу, здається, не залишила байдужим жодного.

   Віктор Петрович Андрущенко,  ректор університету, щиро подякував студентам за створене свято, що захопило всіх глядачів та подарувало безліч позитивних емоцій.

vesna1

  Особливо за організацію свята та участь у ньому висловлюємо вдячність Студентському парламенту, студентам факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я, факультету психології, факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка, факультету іноземної філології, фізико-математичному факультету та факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського. Щиро дякуємо за Вашу ініціативність, відкритість і небайдужість!

vesna 11 vesna 27

vesna 24  vesna 28

 vesna 25 vesna 26

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter